adidas nmd r1 primeknit

General discussion about design and development of AR applications
Brelf1953
Posts: 5
Joined: Tue Nov 21, 2017 12:33 am

adidas nmd r1 primeknit

Postby Brelf1953 » Tue Nov 21, 2017 12:51 am

Rocking en overvejende gråfarvet øvre, adidas nmd kommer med lige nok flerfarvede hits for at gøre det til at fungere.Denne moderniserede version af Superstar 80'erne er konstrueret ud fra en gråbaseret Primeknit-overside. Implementeret på den vævede øvre er flerfarvede accenter placeret over det strikkede motiv. Sort strik er anbragt på hælfligen, mens sort tape anvendes til mærket Three Stripes.


adidas nmd r1 primeknit har kaldt Rita dronning af farve, og den seneste samling fra efteråret 2016 viser denne inspiration gennem dybe maroon nuancer, lige den rigtige mængde pastelrosa og en tung dosis marineblå. En spejlet konfetti-camouflage kontrasterer blomsteraccenter hele vejen igennem, da Tubular Defiant bruger premium suede og mesh til et atletisk endnu casual twist. Kaleidoscope-farvemalerier tilføjer til det overordnede æstetik, ligesom overdimensionerede blomsterpedaler.


BAPE og UNDFTD tap igen adidas nmd kvinder for en begrænset sneaker release. Ved hjælp af de elskede Superstar 80s som et lærred, tilføjer trioen en fuld camouflagebehandling til shell-toed sko, færdig med kontrasterende guld branding fra BAPE og UNDFTD. Med tonalblå og sorte versioner sat til frigivelse, er det klart, at denne vindende formel ikke behøver meget tweaking for at udgøre en fortsat succes.

Return to “AR software design and development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest