Na een gebloemde jungle-afwerking

General discussion about design and development of AR applications
Brelf1953
Posts: 5
Joined: Tue Nov 21, 2017 12:33 am

Na een gebloemde jungle-afwerking

Postby Brelf1953 » Tue Nov 21, 2017 12:50 am

De adidas originals superstar is gemaakt van een bovenwerk van neopreen bootie uit één stuk dat vervolgens om de voet wordt gewikkeld door een set verstelbare banden die het niet alleen een unieke look geven, maar ook extra ondersteuning bieden. Je zult ook TPU-bepantsering op de teen vinden voor extra duurzaamheid. Een Nike Swoosh verschijnt onder het TPU-net, terwijl de demping van Zoom Air wordt gebruikt op de hiel.


Na een gebloemde jungle-afwerking, is adidas superstar heren nu een jungle-thema, ditmaal geïnspireerd door de levendige kleuren van de regenwouden van Rio de Janeiro. Hits van volt op de flywire en Swooshes spreekt het toch al heldere ontwerp uit, terwijl het model mooi is uitgezet tegen een schone witte middenzooleenheid en een unieke buitenzool die zorgt voor responsieve demping en buitengewone stabiliteit tijdens het hardlopen.


adidas superstar dames is klaar om de volgende generatie high-performance tennisschoenen te ontketenen door de gedurfde en innovatieve NikeCourt Air Zoom Ultrafly te presenteren. In tegenstelling tot elke eerdere tennisschoen, wordt de Ultrafly zwaar geïnspireerd door een paar van de snelste en lichtvoetige voetbal-, voetbal- en track & field-modellen van het merk. Geïnspireerd om de perfecte mix van een tennisschoen en een spikes te creëren, wilden NikeCourt-ontwerpers een 'raketschip' voor tennis uitvinden.

Return to “AR software design and development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest